Boys en Girls. We gaan er weer een spetterend jaar van maken, maarrrrr... We hebben een probleem. Onze heilige scoutsvlag is zoek. Komen jullie mee helpen hem te vinden? We hebben hem natuurlijk nodig deze zomer als we op kamp gaan! Dus laten we er maar snel aan beginnen.

29 February 2020
Geen activiteit Iedereen

We zijn druk bezig met het voorbereiden van de eetdag. Vergeet je zeker niet in te schrijven!

1 March 2020
Eetdag Iedereen, 11u30 - 20u00

De eetdag is er weer! Jullie komen toch ook lekker genieten van onze overheerlijke spaghetti en de krokante croques?

Wet

Ik zeg wat ik voel, gruwel van gezwets. Bereik eerlijk mijn doel, zonder dat ik iemand kwets. Ik respecteer alles wat leeft en de kracht die dingen leven geeft. Voel me één met de wereld om me heen. Hou niet van nep, deel alles wat ik heb. Want niemand is alles, niemand is niets, iedereen is altijd iets.