Boys en Girls. We gaan er weer een spetterend jaar van maken, maarrrrr... We hebben een probleem. Onze heilige scoutsvlag is zoek. Komen jullie mee helpen hem te vinden? We hebben hem natuurlijk nodig deze zomer als we op kamp gaan! Dus laten we er maar snel aan beginnen.

28 September 2019
Recht-op-recht tocht Welpen, 14u00 - 16u00

Eindelijk nog eens een echte scoutsactiviteit!! Jawel, vandaag enkel rechtdoor.

5 October 2019
Overgang Welpen, 10u00 - 14u00

Deze langverwachte dag hebben we zien aankomen, de dag waar we vaarwel moeten zeggen aan een paar welpjes die overgaan naar de Juniors. Maar treur niet, want we krijgen nieuwe welpen erbij die ons komen helpen tijdens onze zoektocht. Voor de leden die overgaan naar de juniors eindigt deze activiteit om 17u. Breng zeker een lunchpakket mee!

12 October 2019
Bosspel Welpen, 14u00 - 16u00

Vandaag gaan we ons eens goed uitleven in de bossen want er staat een supertegek bosspel op jullie te wachten! Misschien kunnen we ook eindelijk te weten komen wie onze vlag heeft gestolen tijdens deze prachtige activiteit! We zien jullie aan het voetbalveld van de Vostert (Wijshagerstraat).

18 October 2019
Dag v/d Jeugdbeweging Iedereen

Vandaag is het onze dag! Ga zeker allemaal in jullie scoutsuniform naar school!

19 October 2019
Activiteit der groepsleiding Leiding

Geen activiteit vandaag! Het is tijd voor de leiding om nog eens het kind uit te hangen!

26 October 2019
Dropping Welpen, 19u30 - 22u00

Wonderbaarlijk! We hebben een tip gekregen over onze vermiste vlag, het enigste wat onze mysterieuze informant heeft gezegd is dat het geheimzinnige voorwerp alleen ’s nachts tevoorschijn komt. Hopelijk vinden we onze weg terug tijdens ons zoektocht 😉!

2 November 2019
De weispelen Welpen, 16u00 - 19u00

Vandaag gaan we eventjes stoppen met het zoeken naar onze heilige vlag en gaan we de overleden scouts eren in Gerdingen City, maar voordat we dat gaan doen gaan we onszelf eens goed amuseren tijdens “DE WEI SPELEN”!