Liefste kapoentjes,

Dit wordt niet zomaar een scoutsjaar. Vanaf september vertrekken we samen op een fameuze en scoutmoedige wereldreis! Samen trekken we de wijde wereld rond en proberen we zoveel mogelijk landen te veroveren door er onze scouteske activiteiten te introduceren. Maak jullie borst maar nat en bereid jullie voor op een spannend, avontuurlijk en ongetwijfeld formidabel scoutsjaar!

Dikke smakkerd en een stevige linker, jullie leiding.

28 September 2019
De ark van de kapoenen Kapoenen, 14u00 - 16u00

Terwijl we onze nieuwe boot bouwen maken we ook wat plaats voor zoveel mogelijk diersoorten! Het is aan jullie om zoveel mogelijk dieren mee te pakken op de boot voor onze volgende bestemming!

5 October 2019
Overgang Kapoenen, 10u00 - 14u00

Vandaag is de grote dag, de Atlantische oceaan wordt overgestoken! Hierbij zetten we de oudste kapoenen op een sloepje naar de welpenboot. Met pijn in het hart nemen we van hen afscheid! Het wordt een lange reis, dus vergeet zeker jullie lunchpakket niet!

12 October 2019
Stadsspel Kapoenen, 14u00 - 16u00

Nadat we alle dieren hebben afgezet in Groenland reizen we verder naar de VS! We gaan hier voor niets minder dan het presidentschap. Dit wilde stadsspel speelt zich af in Washington D.C..

18 October 2019
Dag v/d Jeugdbeweging Iedereen

Vandaag is het onze dag! Ga zeker allemaal in jullie scoutsuniform naar school!

19 October 2019
Activiteit der groepsleiding Leiding

Geen activiteit vandaag! Het is tijd voor de leiding om nog eens het kind uit te hangen!

26 October 2019
Dropping Kapoenen, 18u30 - 21u00

We zijn ontsnapt aan Trump en gaan proberen de muur over te steken naar Mexico! Dit moet uiteraard in het duister van de nacht gebeuren! Hopelijk worden we geen tweede keer gevat.

2 November 2019
Mis overleden scouts Kapoenen, 16u00 - 19u00

Voordat we een lokaal Mexicaans kerkje bezoeken kunnen we het niet laten om enkele spelletjes te spelen met de gezellige dorpsbewoners! Hun hoeden zijn enorm, de guacamole staat klaar! https://www.youtube.com/watch?v=rl0Dbav08UI