Liefste kapoentjes,

Dit wordt niet zomaar een scoutsjaar. Vanaf september vertrekken we samen op een fameuze en scoutmoedige wereldreis! Samen trekken we de wijde wereld rond en proberen we zoveel mogelijk landen te veroveren door er onze scouteske activiteiten te introduceren. Maak jullie borst maar nat en bereid jullie voor op een spannend, avontuurlijk en ongetwijfeld formidabel scoutsjaar!

Dikke smakkerd en een stevige linker, jullie leiding.

18 October 2019
Dag v/d Jeugdbeweging Iedereen

Vandaag is het onze dag! Ga zeker allemaal in jullie scoutsuniform naar school!

23 November 2019
Geld inzamelen Kapoenen, 15u00 - 17u00

Om ons kamp zo leuk mogelijk te maken gaan we deze week geld inzamelen. Allemaal zeker komen!

30 November 2019
Sinterklaas Kapoenen, 14u00 - 17u00

Sinterklaasje, bonne, bonne, bonne. Gooi wat in mijn lege, lege tonne. Gooi wat in mijn laarsje! Dank u, Sinterklaasje!

Hopelijk zijn jullie dit jaar allemaal braaf geweest, want vandaag verwachten we een bezoekje van Sinterklaas!

7 December 2019
Geen activiteit Kapoenen

Deze week helaas geen activiteit ☹, maar wees niet getreurd volgende week zijn we weer terug!

14 December 2019
Schaatsen Kapoenen, 11u30 - 14u30

We zijn gestrand in Antarctica en natuurlijk gaan we dan schaatsen! Vergeet jullie handschoenen zeker niet!

21 December 2019
Kerstfeestje Kapoenen, 18u00 - 20u00

Party time! Neem allemaal een uiterst mooi cadeautje mee ter waarde van 3 euro en dan zullen we dat hier eens gezellig maken.

24 December 2019
Middernachtmis Kapoenen, 22u00 - 23u00

Ter traditie zal de Scouts ook dit jaar weer aanwezig zijn op de middernachtmis. Deze middernachtmis is niet om middernacht, maar wel laat op de avond. Laat je niet misleiden.

Wet

Ik wil graag bij de kabouters van het bloemenhuisje horen en mijn best doen om een flinke kapoen te zijn.