28 September 2019
Geen activiteit Juniors

Helaas helaas! De juniorleiding gaat wat technieken opscharrelen op Kamp en Hout.

5 October 2019
Overgang Juniors, 10u00 - 17u00

Het moment waarvoor jullie al maanden op het puntje van jullie stoel zitten.. DE OVERGANG! De oudste Juniors zullen ons vandaag helaas verlaten. Zij ontpoppen en slaan hun vleugels uit, op weg naar de spannende wereld van de Givers. Vergeet zeker jullie lunchpakket niet!

12 October 2019
Technieken Juniors, 14u00 - 17u00

Omdat de jonkies waarschijnlijk nog niet helemaal vertrouwd zijn met de basistechnieken van een echte scout, zullen we deze vandaag even bijschaven. Ook de oudere Juniors kunnen hier nog het een en ander van opsteken, of de nieuwe juniors even een handje helpen.

18 October 2019
Dag v/d Jeugdbeweging Iedereen

Vandaag is het onze dag! Ga zeker allemaal in jullie scoutsuniform naar school!

19 October 2019
Activiteit der groepsleiding Leiding

Geen activiteit vandaag! Het is tijd voor de leiding om nog eens het kind uit te hangen!

26 October 2019
Bosspel Juniors, 18u30 - 21u00

We spreken af aan het voetbalveld van Opitter! John Fitzgerald Kennedy (Brookline 29 mei 1917 – Dallas (Texas), 22 november 1963), roepnaam Jack maar ook bekend onder zijn initialen JFK, was een Amerikaans politicus van de Democratische Partij. Vanaf 20 januari 1961 was hij de 35e en jongst gekozen president van de Verenigde Staten, totdat hij op 22 november 1963 op 46-jarige leeftijd, tijdens een rondrit in een open limousine, in Dallas werd vermoord. Vandaag spelen we het grote JFK spel!

2 November 2019
Mis overleden scouts Juniors, 16u00 - 19u00

Wil je weten wat we vandaag gaan doen? Zeker komen naar de scouts, want het blijft nog even een verrassing...... Na de activiteit gaan we samen naar de mis van de overleden scouts. We wandelen na de mis terug naar het lokaal, daar mogen jullie ouders jullie komen ophalen. Tot dan!