18 October 2019
Dag v/d Jeugdbeweging Iedereen

Vandaag is het onze dag! Ga zeker allemaal in jullie scoutsuniform naar school!

23 November 2019
Geld inzamelen Givers, 14u00 - 17u00

Om ons kamp zo leuk mogelijk te maken gaan we deze week geld inzamelen. Allemaal zeker komen! $$$ Ka-ching $$$

30 November 2019
Sinterklaas Givers, 14u00 - 17u00

Na een heel jaar flink te zijn mogen jullie eindelijk jullie koekjes en snoepjes komen innen. Want jaja, Hij is weer in België!! Onze lieve goede vriend de Sint is weer super blij om jullie, brave kindjes weer terug te zien. Voorafgaand doen we nog een activiteit.

Een feitje: Het juiste adres om in België een brief naar de Sint te sturen is: Spanjestraat 1 – 0612 Hemel.

7 December 2019
Geen activiteit Givers

Geen activiteit :-/ , maar geen zorgen want volgende week zijn we terug! d:^)

14 December 2019
Boys/Girls activiteit Givers, 14u00 - 16u00

Stereotypes allom!

21 December 2019
Kerstfeestje Givers, 19u00 - 21u00

Vandaag gaan we met zen allen Kerstmis samen vieren!!! We gaan dit jaar ook weer cadeautjes voor elkaar kopen (waarde maximum 4€). Wij zorgen ook voor een lekker snack ;-)

Feitje: In Canada heeft de Kerstman zijn eigen postcode, namelijk H0H 0H0. Kinderen in Canada krijgen zelfs antwoord als ze post sturen naar de Kerstman, maar dan moeten ze hun brief wel voor 16 december versturen. Het complete adres is:

SANTA CLAUS NORTH POLE H0H 0H0 CANADA

24 December 2019
Middernachtmis Givers, 22u00 - 23u00

De scouts zal ook dit jaar weer aanwezig zijn op de middernachtmis. We love Jesus! 0:-)

Wet

In het spoor van de heer willen wij in vriendschap een weg zoeken doorheen de grote stad der mensen. Vol aandacht en bewondering willen wij stilstaan bij de ontdekking van de natuur en de ontmoeting met ieder mens. Zo willen wij ons inzetten en bekwamen om steeds eerlijk, blij, trouw en handig mee te werken aan een wereld waar het steeds beter wordt om samen te zijn.