22 February 2020

Drop it like it’s hot.

29 February 2020
Geen activiteit Iedereen

We zijn druk bezig met het voorbereiden van de eetdag. Vergeet je zeker niet in te schrijven!

Eetdag Givers, 14u00 - 18u00

We zijn druk bezig met het opzetten van de eetdag en jullie mogen ons komen helpen! Jupieee

1 March 2020
Eetdag Givers, 10u30 - 20u00

Jullie familie/vrienden/kenissen komen toch ook lekker genieten van onze overheerlijke spaghetti en de krokante croques? Terwijl mogen jullie afwassen, de zaal bedienen, afruimen,... Jupiee!

Eetdag Iedereen, 11u30 - 20u00

De eetdag is er weer! Jullie komen toch ook lekker genieten van onze overheerlijke spaghetti en de krokante croques?

Wet

In het spoor van de heer willen wij in vriendschap een weg zoeken doorheen de grote stad der mensen. Vol aandacht en bewondering willen wij stilstaan bij de ontdekking van de natuur en de ontmoeting met ieder mens. Zo willen wij ons inzetten en bekwamen om steeds eerlijk, blij, trouw en handig mee te werken aan een wereld waar het steeds beter wordt om samen te zijn.