Science & Fun

Hey kapoenen en welpen!

Van 12 tot 14 april is het weer zover! Dan trekken we samen erop uit naar Helchteren om ons geweldige Scouts-weekendje te houden!

Ter gelegenheid trekken we deze keer onze labjassen eens aan en nemen we onze wereld eens onder de loep terwijl we uren lopen te denken waarom de wereld werkt zoals hij werkt. Tegelijktijd gaan we ook nog eens plezier hebben! Hoe krijgen we dat wetenschappelijk wonder voor elkaar? Wel... Dat moet je zelf maar komen bestuderen.

Een stevige linker
Oprechte Sneeuwuil, Eerlijke Coëndou, Humoristische Golden Retriever, Intelligente Noko, Behulpzaam Zeepaardje, Spontane Maki, Zorgzame Arend, Standvastige Lijster, Gevoelige Lepelaar, Leidinggevende Caracara en Betrouwbare Berner Sennenhond.

Praktische info

Chirolokalen Maria Goretti
Technische Schoolstraat 43
3530 Helchteren

Inning

€25 voor beide takken

Tijden

Aankomst
Vrijdag, 12 april 2018, 18u00*
Vertrek
Zondag, 14 april 2018, 11u00

* Avondmaal inclusief

Inschrijven

We verwachten we dit jaar dat jullie je al op voorhand inschrijven. Dit kan tot maandag, 1 april. Ook willen we bij deze al direct melden dat het belangrijk is dat het lidgeld van dit scoutsjaar van leden die meegaan betaald is, inschrijvingen van leden waarvan we geen lidgeld hebben ontvangen moeten we weigeren omdat deze leden niet in orde zijn met de verzekering.

Al ingeschreven maar kan je toch niet mee? Spijtig, je kan je uitschrijven door contact op te nemen met je takverantwoordelijke (Rik Smeets voor kapoenen: 0493 73 91 22, Charles Lowis voor welpen: 0479 04 94 51) tot 1 april 2019, indien je je nog na 1 april bedenkt gelieve contact op te nemen met Yannick Franssen (0468 12 47 81).

Wat mee te nemen?

• Kids ID card
  • Veldbedje
  • Slaapzak
  • Kussen
  • Pyjama
  • Verkleedkleren in thema
  • Teddybeer
  • Gamel en bestek
  • T-shirts
  • Broeken/rokken
  • Schoenen
  • Trui
  • Zakdoeken
  • (Regen)jas
  • Zokken (1 paar extra)
  • Oud wit T-shirt
  • Verkleed komen
  • Toiletgerief (tandenborstel, tandpasta, ...)
  • Handoek
  • Washandjes
  • Linnenzak voor was
  • Strips/leesboeken/huiswerk(?)
  • Goed humeur

Wat niet mee te nemen?

• Zakgeld
  • Het Bohr en andere incorrecte atoom modellen
  • Smartphones
  • Huisdieren
  • Consoles
  • Waardevolle dingen (zoals een 4 bij 2 meter Periodiek systeem)
  • Snoep en andere zoetigheden
  • Sofa's
  • Slecht humeur
  • Ouders*

In geval van nood is de leiding altijd te bereiken. Daarnaast willen we ook graag echt het kampgevoel krijgen door eens even weg te zijn van alle moderne technologie en luxe. Moesten we toch een van deze dingen vinden, worden ze door de leiding bijgehouden. Jullie krijgen dit na het weekend terug.

*Mogen wel brengen en halen.