Welpen 8 tot 11 jaar

Wie tussen 8 en 11 jaar is, kan meespelen bij de welpen. Het is typisch voor welpen dat ze zelf dingen leren doen. Ze krijgen ruimte en kansen om dingen uit te proberen en van elkaar te leren. De werking wordt ingekleed met verhalen en fantasie.

Welpen doen hun activiteiten meestal op zaterdag middag van 14u tot 16u. In de zomer gaan de welpen ongeveer 7 dagen in lokalen op kamp.

Activiteiten

Giveractiviteit 18 May, 14u00-17u00

Vandaag nemen de laatstejaars givers de touwtjes in handen om eens te weten te komen hoe zwaar het beroep van welpenleiding wel niet is. Het wordt een supercoole activiteit dus kom zeker af. We spreken af aan de Vosterd. PS: geen nood, de echte welpenleiding zal er ook zijn.

Waterspelletjes 25 May, 14u00-16u00

Hopelijk zijn de weergoden ons goed gezind vandaag voor onze waterspelletjes. Vergeet jullie handdoek niet!

BBQ 1 June, 17u00-20u00

Traditiegetrouw sluiten wij het geweldige scoutsjaar af met een nog geweldigere BBQ, vergeet jullie inning en jullie hongerige magen niet!

Leiding

De wet

Ik zeg wat ik voel, gruwel van gezwets, Bereik eerlijk mijn doel, zonder dat ik iemand kwets. Ik respecteer alles wat leeft, En de kracht die dingen leven geeft. Voel me één met de wereld om me heen. Hou niet van nep, deel alles wat ik heb. Want niemand is alles, niemand is niets, iedereen is altijd iets.