Welpen 8 tot 11 jaar

Wie tussen 8 en 11 jaar is, kan meespelen bij de welpen. Het is typisch voor welpen dat ze zelf dingen leren doen. Ze krijgen ruimte en kansen om dingen uit te proberen en van elkaar te leren. De werking wordt ingekleed met verhalen en fantasie.

Welpen doen hun activiteiten meestal op zaterdag middag van 14u tot 16u. In de zomer gaan de welpen ongeveer 7 dagen in lokalen op kamp.

Activiteiten

Dauwtocht 10 November, 6u30-8u30

Voor de vroege vogels onder ons gaan we dit weekend op dauwtocht. Zet je wekker en je stevige stappers klaar en zorg dat je warm ingeduffeld bent om de dauw te trotseren.

Quiz 17 November, 14u00-16u00

Wie wordt de slimste welp ter wereld? Studeer deze week maar hard zodat jullie ons kunnen verbazen met jullie kennis.

Dropping 24 November, 20u00-22u00

Spanning alom! Deze week worden jullie op een geheime plaats gedropt en zullen jullie zelf de weg terug moeten vinden. Stevige stappers, oriëntatievermogen en een zaklamp kunnen van pas komen.

Sinterklaas 1 December, 14u00-16u00

Hij komt, hij komt, die lieve goede sint. Als jullie willen weten of jullie braaf zijn geweest, moeten jullie zeker komen!

Geen activiteit 8 December

Een feitje: Je moet 8 jaar, 7 maanden en 6 dagen schreeuwen om genoeg energie te gebruiken om een tas koffie op te warmen.

Verassingsactiviteit 15 December

Meer informatie komt later.

Kerstfeestje 22 December, 18u00-20u00

Nog voor jullie kalkoen moeten gaan eten bij de oma, houden wij op de scouts ook nog een gezellig kerstfeestje! Neem allemaal een cadeautje van 3 euro mee (unisex)

Middernachtmis 24 December, 22u00-25 December, 0u00

Zoals de traditie het voorschrijft zien we jullie allemaal graag verschijnen op de middernachtmis ;)

Leiding

De wet

Ik zeg wat ik voel, gruwel van gezwets, Bereik eerlijk mijn doel, zonder dat ik iemand kwets. Ik respecteer alles wat leeft, En de kracht die dingen leven geeft. Voel me één met de wereld om me heen. Hou niet van nep, deel alles wat ik heb. Want niemand is alles, niemand is niets, iedereen is altijd iets.