Welpen 8 tot 11 jaar

Wie tussen 8 en 11 jaar is, kan meespelen bij de welpen. Het is typisch voor welpen dat ze zelf dingen leren doen. Ze krijgen ruimte en kansen om dingen uit te proberen en van elkaar te leren. De werking wordt ingekleed met verhalen en fantasie.

Welpen doen hun activiteiten meestal op zaterdag middag van 14u tot 16u. In de zomer gaan de welpen ongeveer 7 dagen in lokalen op kamp.

Activiteiten

Formidabele Filmavond 19 January, 19u00-21u00

Lekker knus samen een fantastische film kijken, wat wil een mens nog meer? Jullie mogen een kleine snack en/of drankje meenemen!

Rasechte Ruiltocht 26 January, 14u00-16u00

Ruilen lekker ruilen! Een eitje tegen een Lamborghini, een appel tegen een luxevilla? Wie komt er terug met het coolste object? Komt dat zien, komt dat zien!

Geen activiteit 2 February

De leiding hangt vandaag zelf even de welp uit. Geen activiteit dus!

Kiplekker Knutselen 9 February, 14u00-16u00

De creatieve geesten onder ons kunnen zich volledig uitleven vandaag!

Spaghettiweekend 16 February

Dit weekend is er geen activiteit omdat de leiding de jaarlijkse spaghettidag in de Barrier te Gerdingen aan het voorbereiden is .Nodig daarom iedereen uit die je kent en kom op zondag een bord van de beste spaghetti van België proeven ten voordele van de scouts! Inschrijven kan via de website.

Scherpzinnig Stadsspel 23 February, 14u00-16u00

De welpenleiding serveert jullie vandaag een piekfijn stadsspel, op basis van gezonde competitie en afgewerkt met een vleugje raadselachtigheid. Smakelijk!

Gulle Geldinzameling 2 March, 14u00-17u00

Met behulp van een goede oude geldinzamelingsactie zullen we vandaag de kas proberen te spijzen om vet coole activiteiten te kunnen doen op kamp! Kom dus met zo veel mogelijk zodat we een fantastisch kamp tegemoet kunnen gaan!

Leiding

De wet

Ik zeg wat ik voel, gruwel van gezwets, Bereik eerlijk mijn doel, zonder dat ik iemand kwets. Ik respecteer alles wat leeft, En de kracht die dingen leven geeft. Voel me één met de wereld om me heen. Hou niet van nep, deel alles wat ik heb. Want niemand is alles, niemand is niets, iedereen is altijd iets.