Kapoenen 6 tot 7 jaar

De kapoenen zijn onze jongsten. Het leven van een kapoen is er één vol spel, fantasie, creativiteit en expressie. Spelenderwijs en ongedwongen ontdekken we samen met hen de wereld. De leiding gaat hierbij uit van het kind zelf, van wat hen boeit en aanspreekt. Op de scouts wordt hun fantasie realiteit. Ze belanden als ridders in kastelen in de middeleeuwen, ze reizen doorheen de tijd, ze worden wereldkampioen in zowat alle disciplines, … Een combinatie van avontuur, sport en spel is de basis voor superleuke activiteit.

Zij houden meestal op zaterdag middag hun activiteit van 14u tot 16u. Hun zomerkamp in lokalen valt steeds in juli en duurt ongeveer 5 dagen.

Bosspel 18 May, 14u00-16u00

Het is nog eens tijd voor een geweldig bosspel, komt dat zien! We spreken af aan de voetbalvelden van Opitter.

Waterspelletjes 25 May, 14u00-16u00

Het is zomer en dus is het veel te warm! Fijn afkoelen, dat gaan we vandaag op de Scouts doen!

BBQ 1 June, 17u00-20u00

Traditiegetrouw sluiten wij het geweldige scoutsjaar af met een nog geweldigere BBQ, vergeet jullie €3 inning en hongerige magen niet!