Kampboekje Download het kampboekje voor Eeklo 2018

Salve! Lang lang geleden, leefden er eens de Grieken en de Romeinen. Zij hadden het hier voor het zeggen en waren een welvarend volk. Om de een of andere mysterieuze reden, is er in Eeklo nog zo'n  authentieke Romeinse site te vinden met nog échte inwoners ook. Zij ontvangen ons uiteraard met open armen, maar vragen wel om ons 10 dagen (of minder) lang helemaal onder te dompelen in hun cultuur en gewoontes. Dat betekent dus toga's dragen, op sandalen lopen, enkel druiven en olijven eten en meedoen aan allerlei stoere spelen. Laten we beginnen!

Inschrijven kamp

Kapoenen Dinsdag 10 tot zaterdag 14 juli, 80 euro
Welpen Zondag 8 tot zaterdag 14 juli, 100 euro
Juniors & Givers Donderdag 5 tot zaterdag 14 juli, 130 euro

Inschrijven Griekse BBQ

Aan het eind van het kamp nodigen we jullie ouders, broers en zussen (en wie jullie ook maar komt halen) uit op een Griekse BBQ! Jullie kunnen je daarvoor hieronder inschrijven. Leden die meegaan op kamp moeten hiervoor niet worden ingeschreven. Ieder persoon betaalt €2, ieder stuk vlees kost €2.

De BBQ begint om 17u00. Wat gaan we dan doen in dat anderhalf uur daarvoor? Wel... wij zijn Scouts, dus natuurlijk doen we dan een activiteit. Voor iedereen (vrijblijvend).

Aankomst en vertrek en andere data

Infoavond

Voor de kapoenen en welpen is er op 16 juni een infoavond op de Scouts om 19u voor de kapoenen en om 20u voor de welpen.

Bagage

Jullie bagage kunnen jullie op voorhand brengen naar de Scouts op 1 juli tussen 19u en 21u zodat deze niet mee moet op de trein.

Naar kamp

Genk Station
Europalaan 39
3600 Genk

Juniors en givers: 5 juli om 9u15
Welpen: 8 juli om 10u15
Kapoenen: 10 juli om 10u15

Naar huis

Provinciaal Domein Het Leen
Gentsesteenweg 80
9900 Eeklo

Jullie ouders kunnen jullie komen ophalen op 14 juli vanaf 15u30, maar blijf misschien best nog hangen voor een Griekse BBQ om 17u00 (vergeet je niet in te schrijven).

Takverantwoordelijken

Heeft u vragen? Veel hebben we al beantwoord in het FAQ, maar misschien staat de vraag die u hebt daar niet tussen. U kan dan altijd contact opnemen met de leiding.

Eerlijke
Coëndou