Scouts on Screen

De leiding kon jullie en de wekelijkse scoutsactiviteiten niet langer missen. We dachten dat dat bij jullie ondertussen ook al wel het geval zou zijn. Daarom starten we vanaf zaterdag 28 maart met SOS (Scouts on Screen). De activiteiten gaan dus opnieuw van start! Natuurlijk kunnen we, jammer genoeg, daarvoor niet op de Scouts afspreken. 😟 We zullen ons moeten beperken tot online scouting, maar dat is daarom niet minder leuk!

Op de website zullen er elke zaterdag om 14u00 (ongeveer) nieuwe challenges verschijnen, die jullie kunnen voltooien tot 23u59, de eerste vrijdag daarna. Bij het enthousiast volbrengen van voldoende challenges kan ieder van jullie een leuke prijs winnen. 😉 Die prijs krijgen jullie wanneer we weer van start gaan met de fysieke activiteiten. Klik hieronder op de knop voor meer informatie.

Scouts on Screen?

Inderdaad, dat lees je goed! Om in deze nogal eenzame tijden het scoutsgevoel erin te houden, zorgen we iedere zaterdag voor een online activiteit op deze website. Die activiteit zal bestaan uit meerdere supercoole challenges die jullie thuis kunnen uitvoeren.

Wow! Klinkt leuk. Hoe doe ik hieraan mee?

Iedere zaterdag vind je op de site nieuwe uitdagingen. Het is aan jou (en eventueel je gezin) om de challenge met succes te voltooien (en ervan te genieten 😉). Om te bewijzen dat je de uitdaging echt hebt uitgevoerd, vragen we hier telkens een foto of een filmpje van te maken. Dat beeldmateriaal kun je dan uploaden via een knop onder de uitleg van de challenge, zodat de leiding kan checken of jullie het goed gedaan hebben. Jullie krijgen iedere keer van zaterdag tot woensdag middernacht de tijd om de challenges in te zenden.

De ingezonden video’s/foto’s worden enkel door de leiding bekeken en nergens online gezet. Er bestaat wel de mogelijkheid een plekje te bemachtigen in de epische compilatie die we iedere week zullen maken zodat jullie kunnen zien hoe dat jullie scoutsvrienden en -vriendinnen (en de leiding) de uitdaging aangingen.

Bij het enthousiast volbrengen van voldoende challenges kan ieder van jullie een leuke prijs winnen. 😉 Die prijs krijgen jullie wanneer we weer van start gaan met de fysieke activiteiten.

Okidoki moet ik nog ergens rekening mee houden?

Ja! Houd altijd rekening met de algemene hygiënemaatregelen. Verder vragen we om zeker geen vrienden uit te nodigen om samen de activiteiten te doen. Je gezinsleden mogen natuurlijk wel meedoen. Vergeet ook zeker niet je uniform aan te doen!

Privacy voorwaarden

Houd er rekening mee dat de foto’s en video’s die jullie uploaden door Scouts & Gidsen Bree gebruikt kunnen worden in media. Jullie krijgen bij het uploaden de optie om jullie foto- of videomateriaal niet te laten hergebruiken. Geüploaden foto's en video's kan je verwijderen in de instellingenpagina van het lid.

Log in om mee te doen.

Aanmelden

Liefste kapoentjes,\r\n\r\nDit wordt niet zomaar een scoutsjaar. Vanaf september vertrekken we samen op een fameuze en scoutmoedige wereldreis! Samen trekken we de wijde wereld rond en proberen we zoveel mogelijk landen te veroveren door er onze scouteske activiteiten te introduceren. Maak jullie borst maar nat en bereid jullie voor op een spannend, avontuurlijk en ongetwijfeld formidabel scoutsjaar!\r\n\r\nDikke smakkerd en een stevige linker, jullie leiding.

3 juli 2020

Herselt 2020 3 juli 2020 00:00 tot 9 juli 2020 00:00

We trekken er met onze jongste takken weer op uit om herselt onveilig te maken! Meer info volgt nog.

5 tot 9 juli 2020

3 tot 9 juli 2020

Meer informatie en inschrijven
9 april 2021

Weekend Lozen 2021 9 april 2021 00:00 tot 11 april 2021 00:00

9 tot 11 april 2021

9 tot 11 april 2021

Meer informatie en inschrijven
5 juli 2021

Tielt-Winge 2021 5 juli 2021 00:00 tot 14 juli 2021 00:00

10 tot 14 juli 2021

8 tot 14 juli 2021

5 tot 14 juli 2021

5 tot 14 juli 2021

Meer informatie en inschrijven

Wet\r\nIk wil graag bij de kabouters van het bloemenhuisje horen en mijn best doen om een flinke kapoen te zijn.

Takleiding

Okke Crijns
Standvastige Lijster
Giel Smeets
Behulpzaam Zeepaardje
Louis Brenard
Ambitieuze Saterhoen
Tibo Snijders
Betrouwbare Berner Sennenhond
Toon Arits
Zachtaardige Stekelstaarteekhoorn
Jules Goossens
Impulsieve Schorpioen
Niels Willemse
Gedienstige Lynx

Mijn leden

Login om leden te beheren.

Aanmelden

Mijn inschrijvingen

Login om uw inschrijvingen te bekijken.

Aanmelden